Kysttobis

Jeg troede, at jeg havde set det meste efterhånden, men gang på gang bliver jeg alligevel overrasket over fisk, som ikke opfører sig som faglitteraturen foreskriver...

Jeg var i går taget til Lillebælt i jagten på et par nye arter i form af buskhoved og stribet mulle, men jeg måtte efter ca. 5-6 timer fiskeri se mig besejret. Herfra tog jeg et smut forbi et havneområde, for at lyse lidt med min lampe, i håbet om at spotte nogle spændende ting i vandet. I denne forbindelse, fik jeg lyst en stime tobis op, som var i fuld gang med at spise nogle små ting i vandet.

-Efter at have observeret dem lidt, blev jeg enig med mig selv om, at jeg skulle prøve at fiske til dem med et tobisforfang. I første omgang ville de ikke hugge på forfanget. Jeg klippede derfor en del af "fjerene" af ophængerne og hurtigt var der hug. -Desværre hoppede den af. Nyt kast gav pote i form af en fin tobis, som ved nærmere eftersyn viste sig at være en kysttobis. Efter denne fangst, fiskede jeg lidt videre og havde et par kontakter, hvorefter fiskene blev skræmte og ikke ville hugge på forfanget længere.

Sep 5, 2021 | Fangstrapporter

Næste fangstrapport

Tidligere fangstrapport

Næste fangstrapport

Tidligere fangstrapport

Næste fangstrapport

Tidligere fangstrapport