Traditionen tro - Stenbider

Traditionen tro, skulle min påskeferie indledes med en tur efter stenbider...

Vandet var fyldt med børsteorm, og da jeg pludselig opdagede denne stenbider var der absolut ingen tøven. Stenbideren "lå" oven på et nedsunken tov begroet med alger, muslinger og tang. Hurtigt fik jeg agnet krogen med en halv friskfanget børsteorm. Agnen blev forsigtigt sænket ned under vandoverfladen, og roligt men bestemt svømmede stenbideren de ca. 30-40 cm op mod agnen og inhalerede den konsekvent. Desværre missede jeg krogholdet i tilslaget, men uden tøven inhalerede den sultne stenbider påny agnen, og denne gang fik jeg kroget stenbideren.

Et stk. smuk stenbider, og dermed en god start på min påskeferie.

Stenbider - Artsfiskeri - Artsfiskeri.dk - Mark Hemmingsen
Stenbider - Artsfiskeri - Artsfiskeri.dk - Mark Hemmingsen

Apr. 9, 2022 | Fangstrapporter