Femtrådet havkvabbe

I regn og slud, skal jeg da ud...

Efter en travl arbejdsuge, var jeg nødt til at komme lidt ud i den friske luft, hvilket dog ikke var det mest fristende, når man så at DMI's vejrradar indikerede regn og masser af slagsen.

Omkring solnedgang satte jeg mig ind i bilen og kursen blev sat mod et sted, hvor jeg vidste, at jeg havde mulighed for at fange en femtrådet havkvabbe. På det meste af køreturen regnede det en del, men turen var timet så godt, at jeg ved ankomsten ved fiskepladsen kunne pakke ud og klargøre mit fiskeudstyr i tørvejr. Udstyret bestod af bundforfang med selvlysende tube og perler og en lille str. 6-8 krog agnet med reje.

Der skulle ikke gå lang tid før der var hug, uden jeg dog kunne finde ud af at kroge fiskene, og herfra gik der en lille times tid med at montere ny agn på krogene, da krabber og små fisk konstant tømte krogene.

Da jeg havde fisket i ca. en time i mørket, gik det pludselig hurtigt med at fange fisk. I løbet af ganske kort tid lykkedes det mig at kroge et par femtrådede havkvabber og en enkelt ålekvabbe. Missionen var en slut, og jeg kunne vinge endnu en art af på min årsliste, men nu tog regnen for alvor også til og inden jeg fik pakket alt mit udstyr sammen og taget nogle billeder af fangsterne, var alt mit tøj gennemblødt.

Alt i alt en god, men temmelig våd oplevelse.

Okt 2, 2021 | Fangstrapporter

Næste fangstrapport

Tidligere fangstrapport

Næste fangstrapport

Tidligere fangstrapport

Næste fangstrapport

Tidligere fangstrapport